Liquid error (layout/theme line 44): Could not find asset snippets/head_fonts.liquid

Salgs- & Leveringsbetingelser

Produkt Information
På smurt.dk oplyses de væsentlige karakteristika for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en e-mail til Smurt.dk via shop@smurt.dk

Priser
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestilling dagen. Priserne kan ændres. Køber vil blive faktureret til den pris, der gælder på bestilling dato, hvis smøres acceptere ordren. Alle priser er angivet inkl. moms.

Bestilling
Præsentation af produkter med en pris på Smurt.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Bestil køber af varer fra Smurt.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Smurt.dk at købe varer på de vilkår. En bindende aftale mellem køber og Smurt.dk kun indgås, når Smurt.dk ved ordrebekræftelse accepterer købers tilbud.

Privatliv
Smurt.dk behandler kundeoplysninger med den største respekt og integritet.
Ingen oplysninger vil blive videregivet til tredjepart.

Køb af varer
Ved køb med kreditkort debiteres fra din konto så snart varen forlader Smurt.dk. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i besiddelse af køberen, risikoen for, at de bestilte varer er ødelagt eller beskadiget på grund af hændelige forhold, til køber.

Garanti
Smurt.dk tilbyder en 2 års reklamationsret i henhold til købeloven inden for en rimelig tid. Vores garanti gælder for materiale- og / eller fabrikationsfejl. Påstanden gælder ikke for fejl eller skader begået af forkert betjening af produktet / tjenesten.

Utilfredshed?
Når du køber varer, gælder følgende: Reklamation skal ske inden for en rimelig tid efter modtagelsen af varerne, og køberen er forpligtet til at undersøge varerne så hurtigt som muligt efter modtagelsen.

Fortrydelse og returret
Du har 7 dage til at annullere efter at du har købt en vare på Smurt.dk. Der er 14 dages returret på alle ubrugte produkter.

Med forbehold for ændringer
Smurt.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Forsendelse
Ved bestilling af et produkt på Smurt.dk, er varerne pakket og afsendt inden for 3 hverdage. Ved annullering af købet af forbrugeren bærer, selv for porto til Smurt.dk. Pakken skal være i samme stand som modtaget til:

Smurt Danmark ApS
SMURT DANMARK APS
Skolegade 85
DK-6700 Esbjerg

Firma information
SMURT DANMARK APS
Skolegade 85
DK-6700 Esbjerg

+45 2133 7233
shop@smurt.dk
CVR no.: 44298724