Liquid error (layout/theme line 44): Could not find asset snippets/head_fonts.liquid

SMURT x CykelNerven

Cykelnerven cykler for en verden sclerose og er Danmarks hårdeste velgørenhedsevent og den ultimative sportslige udfordring på to hjul.

Hvad er Sclerose?

Sclerose er en kronisk nervesygdom som alle kan få. Symptomerne dukker for de fleste op, når de er mellem 20 og 40 år, og to ud af tre er kvinder. Også børn kan rammes af sygdommen. I Danmark lever over 18.000 danskere med sclerose, og hvert år får 600-700 danskere diagnosen.

Hvert år uddeler Scleroseforeningen mere end 15 millioner kroner til danske og internationale forskningsprojekter. Målet er blandt andet at udvikle en behandling mod den uhelbredelige progressive sclerose, som rammer omkring halvdelen af alle med sclerose, men også gøre livet bedre for de mennesker, der hver dag kæmper en kamp mod sygdommen.

Cykelnerven

Cykelnerven cykler for en verden uden sclerose. Og til sommer cykler ikke mindre end 500 dedikerede cykelentusiaster til tops af de ikoniske franske Tour de France-bjerge for at sætte fokus på sclerose og samle penge ind til forskningen i sygdommen.

Som rytter på Cykelnerven er det ikke blot ikoniske Tour-bjerge, som skal bekæmpes. En stor og vigtig del af det at være en del af Cykelnerven er nemlig at sætte fokus på den alvorlige sygdom og samle penge ind til forskning.
Penge, der er afgørende for at bekæmpe sclerose.

Smurt donere for hvert solgte kit yderligere, 100kr til Scleroseforeningen.

Køb Smurt x CykelNerven kassen her

 

Forrige